ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 鹿児島女子短期大学紀要
  2. 第49号(2014)

大量調理における真空調理法の利用について

https://kwjc.repo.nii.ac.jp/records/1071
https://kwjc.repo.nii.ac.jp/records/1071
3e58e5a3-a0d8-4cc3-8d3f-4c5a732d81b8
名前 / ファイル ライセンス アクション
05村山恵美子.pdf 大量調理における真空調理法の利用について (1.3 MB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2015-05-22
タイトル
タイトル 大量調理における真空調理法の利用について
タイトル
タイトル The Use of Vacuum Cooking Method in Mass Cooking
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 大量調理
キーワード
主題Scheme Other
主題 真空調理
キーワード
主題Scheme Other
主題 微生物検査
キーワード
主題Scheme Other
主題 保存期間
キーワード
主題Scheme Other
主題 官能検査
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 mass cooking
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 vacuum cooking
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 microbial examination
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 shelf-life
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 sensory evaluation
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 村山, 恵美子

× 村山, 恵美子

WEKO 2550

村山, 恵美子

Search repository
純浦, めぐみ

× 純浦, めぐみ

WEKO 2551

純浦, めぐみ

Search repository
竹原, 小菊

× 竹原, 小菊

WEKO 2552

竹原, 小菊

Search repository
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 We investigated the shelf-life of vacuum cooked foods through microbial experiments and sensory evaluation with the aim of effective mass cooking in practice of service management.The foods that were heated before and after of vacuum cooking could be kept for 7days in the refrigerator. The food that was heated after of vacuum cooking with raw food soaked in strong electrolyzed water could be kept for 3days. The foods that were no heated before and after of vacuum cooking with fresh food soaked in strong electrolyzed water could be kept for 3days.We examined effective methods of washing to decrease bacterial counts in fresh vegetable.
書誌情報 鹿児島女子短期大学紀要
en : BULLETIN OF KAGOSHIMA WOMEN'S COLLEGE

巻 49, p. 11-18, 発行日 2014
出版者
出版者 鹿児島女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0286-8970
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10553637
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-19 13:21:20.199798
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3